Pogledajte video najave  “Legende Svjetla” (1 i 2) napravljene u vlastitoj produkciji kao kreativni sadržaji projekta “Avantura svjetionika” i najava su budućeg dokumentarnog filma.

Planiramo producirati dokumentarni film u trajanju od 45 minuta koji će dočarati dramatičnost plovidbe i života na svjetionicima. Film će biti predstavljen na festivalima dokumentarnog filma, a u planu je i njegova nezavisna distribucija.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/elektroe/public_html/luxmediterraneum.org/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:29 Stack trace: #0 /home/elektroe/public_html/luxmediterraneum.org/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/elektroe/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/elektroe/public_html/luxmediterraneum.org/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 29